Dâmboviţa: Sprijin pentru prima împădurire

Distribuie:

În atenţia potențialilor beneficiari! Din data de 6 mai a început depunerea cererilor de plată pentru Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împăduriteaferentă Măsurii 8, Submăsura 8.1 „Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite”, din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Potrivit Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Dâmboviţa,  în conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 51/19.02.2020, cererile de plată se vor completa şi se vor  depune la Centrele judeţene APIA prin aplicaţia electronică, până la data de 15 iunie 2020, de către beneficiarii care au depus cereri de sprijin în cadrul sesiunii  3/2018.

 

Documentele pe care beneficiarii trebuie să le prezinte la APIA la depunerea cererii de plată (copie CI/BI/paşaport, dovadă cont bancar activ, procura notarială, declaraţii pe propria răspundere, documente emise de executantul lucrărilor de înființare/împrejmuire/întreținere a plantației forestiere  etc.) vor fi transmise la centrele județene APIA, prin depunere la sediu, prin poştă sau electronic, prin toate mijloacele de telecomunicații existente (pe email în format scanat sau alte mijloace)  până la data limită de depunere a cererilor de plată. Data de înregistrare va fi data primirii acestora în format electronic. În cazul în care acestea sunt emise de terţe instituţii, documentele trebuie să aibă data emiterii anterioară datei înregistrării cererii la APIA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro