APIA pleacă în controale în zonele defavorizate

În perioada ianuarie-martie APIA desfăşoară controlul la faţa locului pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate care au depus cereri pentru aceasta schemă de ajutor specific.

Beneficiarii ajutorului specific acordat producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate sunt producătorii agricoli, crescători de vaci de lapte, înregistraţi în sistemul de administrare a cotelor de lapte pentru livrări şi/sau vânzări directe şi cu exploataţii localizate în zonele defavorizate din România.

 În Dâmboviţa, au depus cerere de sprijin 793 de crescători din localităţile Aninoasa, Doiceşti, Glodeni, Ocniţa, Bărbuleţu, Bezdead, Buciumeni, Iedera, Moroeni, Pietrosiţa, Pucheni, Râu Alb, Runcu, Valea Lungă, Vârfuri, Visineşti şi Văleni Dâmboviţa.Esantionul de control cuprinde 159 de exploataţii cu aproximativ 600 de animale. Salariaţii A.P.I.A. vor verifica dacă locaţia în care sunt animalele se încadrează în lista localităţilor defavorizate şi dacă vacile de lapte menţionate în cererea de sprijin sunt în exploataţie la momentul controlului.În timpul controlului fermierul verificat trebuie să prezinte paşapoartele animalelor în original şi Registrul exploataţiei, acesta reprezentând o evidenţă a efectivelor de animale şi a documentelor justificative pentru fiecare dintre ele.    

Nerespectarea condiţiilor de acordare a ajutorului specific pentru anul în curs va atrage după sine reducerea , exluderea de la plată sau stabilirea unor sancţiuni multianuale.

 

                                              

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro