APIA Dâmbovița: Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei utilizată în agricultură, trimestrul I!

În atenția fermierilor dâmbovițeni! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură primește, în luna aprilie 2021, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenței de acciză pentru motorina utilizată în agricultură,  trimestrul I  / 2021.

 Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate  și copiile facturilor/bonurilor fiscale de achiziție.

În județul Dâmbovița pot solicita rambursarea diferenței de acciză, pentru motorina utilizată în agricultură achiziționată în trimestrul I al acestui an, 440 de fermieri care au obținut acord favorabil pentru finanțare.

Pentru lămurirea oricărei neclarități, fermierii sunt rugați să sune la APIA Centrul Județean  Dâmbovița unde vor fi consiliați de funcționarii responsabili cu această activitate. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă  pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.

 

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro