APDRP a lansat un sistem de consiliere on-line pentru fermierii care vor fonduri europene

Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) a lansat un sistem interactiv de consiliere on-line a potențialilor beneficiari și a beneficiarilor privind accesarea și derularea fondurilor europene acordate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2007 – 2013. Beneficiarii au la dispoziție „Sistemul Expert”, pentru verificarea eligibilității investiției propuse, în vederea accesării fondurilor europene nerambursabile.

„Sistemul Expert” presupune completarea unui chestionar on-line, în urma căruia beneficiarii vor putea identifica măsura de finanțare din PNDR pe care o pot accesa, investițiile eligibile, documentele necesare întocmirii proiectului precum și o estimare a punctajului pe care l-ar putea obține investiția propusă.

„Sub titlul Autoevaluarea investiției propuse prin PNDR, toți cei care doresc finanțare europeană nerambursabilă au la dispoziție sistemul Expert, funcțional pe site-ul APDRP, unde pot verifica eligiblitatea investiției propuse, în vederea accesării unor forme de sprijin , ”, spune Elena Alecu, specialist în cadrul Direcției Agricole Județene.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro