3 386 de procese pentru restituirea taxei de poluare au fost deschise în Dâmboviţa în 2012!

Aproape 7.000 de persoane din judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Buzău au cerut în instanţă, anul trecut, returnarea taxei de poluare pe care au achitat-o la cumpărarea unor autovehicule. Numărul solicitărilor este de trei ori mai mare decât în anul 2011, potrivit Mediafax.

Conform datelor furnizate de Curtea de Apel Ploieşti, instanţă care include Tribunalele Prahova, Dâmboviţa şi Buzău, în anul 2012, pe rolul acestor instanţe au intrat 6.735 de dosare care au avut ca obiect restituirea taxei de poluare. Cel mai mare număr de procese pentru restituirea acestei taxe l-a înregistrat Tribunalul Dâmboviţa, unde au fost deschise 3.386 de procese.

Alte 2.239 de dosare pentru restituirea taxei de poluare s-au înregistrat la Tribunalul Buzău, în timp ce pe rolul Tribunalului Prahova au intrat 1.110 dosare. Numărul dosarelor care au ca obiect restituirea taxei de poluare a fost de trei pri mai mare în anul 2012 faţă de anul precedent. Pe parcursul anului trecut au fost soluţionate 4.180 dintre dosarele aflate pe rolul celor trei instanţe şi care au ca obiect restituirea taxei de poluare.

Astfel, la Tribunalul Dâmboviţa s-au soluţionat 2.311 dosare, la Tribunalul Buzău au fost pronunţate decizii în 1.175 de dosare în timp ce magistraţii Tribunalului Prahova au pronunţat soluţii în 694 de dosare privind restituirea taxei de poluare. În cele mai multe dintre aceste dosare instanţele de judecată au dispus restituirea taxei de poluare pe care cumpărătorii de autoturisme au achitat-o.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro