26 iunie – Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri

COMUNICAT  DE  PRESĂ

26 iunie – Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri

„Trăieşte-ţi viaţa fără droguri!”

                      

Începând cu anul 1987, în fiecare an, în data de 26 iunie, la nivelul tuturor ţărilor membre ale Organizaţiei Naţiunilor Unite se marchează Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri.

An de an, Oficiul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate (UNODC) este promotorul campaniei internaţionale de sensibilizare privind provocarea majoră pe care drogurile ilicite o reprezintă pentru societate în ansamblu.

Tema UNODC pentru Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri de anul acesta are ca mesaj: „Trăieşte-ţi viaţa fără droguri!”.

Pentru marcarea acestei zile, Agenţia Naţională Antidrog organizează şi în acest an, la nivel naţional, activităţi de informare a comunităţii cu privire la Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri.

Este necesar să conştientizăm importanţa aceste zile, gândindu-ne în permanenţă, la riscurile acestui fenomen îngrijorător la nivel mondial.

 

La nivelul judeţului, Societatea Naţionala de Cruce Roşie din Romania – Filiala Dâmboviţa în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, va realiza o serie de activităţi de marcare a zilei de 26 iunie 2015: seminar informativ pentru tineri din municipiul Targoviste- la Sediul Filialei si distributie de afise si materiale informative in zonele aglomerate din Targoviste.

 

 

DIRECTOR Popescu Gheorghe

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]tei.ro

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro