Weekend: Vreme caldă, cer variabil și temperaturi care ajung la 12 grade Celsius

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
15.02.2020 ORA 
08 – 16.02.2020 ORA 08
Valorile termice diurne se vor situa peste cele normale la mijlocul lunii februarie, astfel că maximele se vor încadra între 7 și 12 grade. Cerul va avea înnorări, pe suprafețe mici persistente, dar numai izolat se vor semnala ploi sau burnițe. Vântul va avea intensificări la începutul intervalului în jumătatea de est a regiunii, cu viteze în general de 40…50 km/h, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile minime, peste mediile multianuale, vor fi cuprinse între -1 și 4 grade. Noaptea pe alocuri vor fi condiții de ceață.
LA MUNTE
Cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a zilei, iar la altitudini mari rafalele vor depăși 65…70 km/h. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de cele din intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
16.02.2020 ORA 
08 – 17.02.2020 ORA 08
Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an, astfel că maximele termice se vor încadra între 7 și 11 grade. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 1 grad. Îndeosebi în cursul nopții vor fi condiții de ceață.
LA MUNTE
Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro