Weekend cu vreme în încălzire. Duminică maximele ating 20 de grade Celsius!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
02.11.2019 ORA 08 – 03.11.2019 ORA 08

Valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi condiții să ploua, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 15 grade, iar cele minime, între 3 și 6 grade. În cursul nopții, izolat se va semnala ceață.
LA MUNTE
Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea. Pe creste vor mai fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze până în jurul a 80 km/h. Valorile termice vor marca o creștere față de cele din intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
03.11.2019 ORA 08 – 04.11.2019 ORA 08
Vremea va deveni caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 20 de grade, iar cele minime, între 6 și 9 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea pe suprafețe mici va fi ceață.
LA MUNTE
Vremea va continua să se încălzească și va deveni caldă. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro