Informare meteo: Ploi și vânt puternic în toată țara

După săptămâni de caniculă și după un început de săptămână cu cod galben de ploi, meteorologii au emis o informare de ploi valabilă joi și vineri pentru toată țara.

Astfel, potrivit Administratiei Naționale de Meteorologie, începand de joi dimineața, ora 3.00, până vineri seara, ora 23.00, va ploua, la început în regiunile sud-vestice, apoi în jumătatea de sud a țării, în zonele de deal și de munte și izolat în restul teritoriului.

Vor fi mai ales averse, ce vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și pe arii â35-40 l/mp, in 24 de ore.

De asemenea, mai anunță ANM, în Muntenia, Dobrogea și în sudul Moldovei, vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală de 50-55 km/h.

Numeroase județe din cea mai mare parte a  țării s-au aflat sub cod galben de ploi, începând de luni și până miercuri seara, inclusiv Bucureștiul. In plus, temperaturile au scăzut chiar și cu mai mult de 15 grade Celsius, în unele regiuni, față de valorile termice înregistrate în urmă cu o săptămână.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro