Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Weekend plin de adrenalină la Ploiești Shopping City – Airsoft, demonstrații de tir sportiv, campionat de tir dinamic

 

Ploiești, 27 august: Urmează un weekend plin de adrenalină și senzații tari la Ploiești Shopping City. În premieră în Prahova, cel mai mare centru comercial din regiune împreună cu AIRSOFT Ploiești și Echipa FAST (Fast Assault Strategic Team) organizează pe 29 si 30 august, între orele 15:00 – 19:00, primul eveniment de airsoft din regiune. Cei ce aleg să își petreaca sfârșitul de săptămână la mall vor avea parte de demonstrații de tir sportiv, vor putea participa la campionatul de tir dinamic sau vor putea admira echipamentul de airsoft în cadrul expoziției dedicate.

Senzații tari la Tir Sportiv

Evenimentul va debuta sâmbătă, 29 august, în parcarea Ploiesti Shopping City cu demonstrații de tir sportiv, realizat fie cu pistolul, fie cu pușca. Trăgătorul va angaja o țintă fixă, va trage un număr de 10 focuri. La fiecare lovitură, trăgătorul primește un punctaj de la 10 la 0, în funcție de distanța realizată față de centrul țintei.

Adrenalină și competiție în cadrul Campionatului de Tir Dinamic

Cei ce vor să își demonstreze îndemnârea la tir dinamic se pot inscrie la campionatul ce va avea loc duminică. Conform regulamentului, trăgătorul va trebui să angajeze un număr de ținte fixe și/sau mobile, pe un traseu pe care va trebui să se deplaseze, primind câte 10 puncte pentru fiecare țintă doborâtă, cu o penalizare pentru fiecare secundă de depășire a unui timp de referință, punctaj în urma căruia se va realiza clasamentul final. Cei mai buni concurenți vor fi răsplătiți cu premii oferite de ALTEX și INTERSPORT. Duminică nu vor lipsi nici demonstrații de tir sportiv, ce vor avea loc în pauzele de concurs.

În plus, pe parcursul ambelor zile de eveniment curioșii pot vizita expoziția de replici și echipament de airsoft și pot participa la scurte prezentări ale armei pe care o imită.

Ce este Airsoft

Airsoft este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale.

Airsoft, demonstrații de tir sportiv, campionat de tir dinamic la Ploiesti Shopping City

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media