Ți-e dor de copilărie? Intră în Lumea Picilor!

Vă invităm în Lumea Picilor, o lume a jocului și a imaginației. Suntem mai mult decât un magazin online de jucării! Dorim să oferim o experiență plăcută atât copiilor cât și adulților. Ce facem noi diferit? Prin intermediul platformei www.lumeapicilor.ro ne propunem să educăm copii prin joacă. Veți găsi aici o gamă variată de: juc[rii, jocuri educative, de strategie, de societate, Lego, puzzle, mașinuțe, figurine, păpuși, etc. Pe lângă acest concept de a învăța prin joc, platforma noastră vă pune la dispoziție și o secțiune de cursuri unde vă așteptăm cu noutăți, tendințe și surprize.

Cu ajutorul specialiștilor vom veni către voi cu o abordare nouă și soluții la situațiile pe care le întâmpinați ca părinte, în relația părinte-copil, dar și în relația de cuplu. De asemnea, și cel mic are peste 20 de cursuri online unde poate învăța chimie, robotică, comunicare, actorie, limbi străine, arte și multe altele.

Jocul are capacitatea să ordoneze mintea copiilor, îi ajută să-și canalizeze energia către lucruri constructive, să-și definească personalitatea, să-și dezvolte gândirea, limbajul și concentrarea.

Cu siguranță, un constructor a epuizat jocurile Lego în copilărie sau un medic a însănătoșit toate păpușile când era mic și a avut o trusă medicală foarte complex (de jucărie, bineînțeles).

Există și o vorbă care spune „privește copilul tău cum se joacă și asta va fi profesia potrivită pentru el sau uită-te în trecut cum te jucai tu și vezi ce ți se potivește”. Modul în care un copil se joacă arată cum acesta comunică și percepe lumea exterioară.

Intră pe www.lumeapicilor.ro și vei vedea cât de simplu este să ne împrietenim! Butoanele noastre principale sunt intuitive și vei găsi extrem de rapid ceea ce îți dorești!

JUCĂRII – această categorie este preferata celor mici pentru că este populată în mare parte de jucării din pluș, păpuși și accesorii, mașinuțe și accesorii, figurine și jucării de exterior, dar spre marea bucurie a părinților gășim aici și jucării educative, creative și interactive.

JOCURI – majoritatea jocurilor pe care le găsiți aici au rol educativ și le dezvoltă celor mici aptitudini precum atenția, gândirea strategică, inteligența și imaginația. Acestea sunt împărțite în: jocuri educative, creative, de societate, puzzl-uri, strategie, interactive, de îndemânare și de exterior.

CURSURI– cursurile de pe platforma noastră sunt dedicate atât părinților care pot alege din 11 teme de parenting, cât și copiilor care au 23 de cursuri din domenii precum dezvoltare personal, it și robotică,  limbi străine și teatru.

AMBIENT– pentru că mediul în care se dezvoltă cel mic are o amprentă majoră asupra dezvoltării armonioase, venim către dumneavoastră cu accesorii pentru bebeluși și pentru camera copilului, precum mobilier, lenjerie, decorațiuni, corturi de joacă pentru interior sau exterior, etc.

CADOURI– la această categorie avem sugestii interesante pentru voi în privință cadourilor pentru copii, pe care le oferiți cu diferite ocazii începând de la zilele de naștere și onomastice, la sărbătorile de Paște sau de Crăciun.

Te-am convins să vii cu noi? Ia-ți și tu bilet pentru Lumea Picilor!

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro