TÂRGOVIŞTE: 1000 de scaune pentru Monica Bîrlădeanu!

Monica Brlădeanu şi regizorul Tudor Giurgiu vor fi prezenţi, astăzi, la Târgovişte la avanpremierea filmului “Despre oameni şi melci”, eveniment cuprins în programul zilelor municipiului.

Pentru vizionare, primăria va amenaja în Piaţa Tricolorului o zonă cu 1000 de scaune, unde iubitorii de film pot participa la proiecţia în aer liber, intrarea fiind gratuiă. Evenimentul este programat pentru ora 20:30.

 Filmul, o coproducţie româno-franceză, este povestea unui grup de muncitori care lucrează într-o fabrică aflată în faliment, în România de la începutul anilor ’90. Totul se schimbă când unul dintre băieţi (Andi Vasluianu) găsește o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la șomaj și să scoată uzina din faliment. Târgoviştenii îşi  vor recunoaşte pe marele ecran chiar oraşul, o parte din scene fiind filmate, anul trecut, laTârgovişte.

Spectatorii se vor bucura de prestaţia unor actori români îndrăgiţi precum Andi Vasluianu, Dorel Vișan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crișan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu, dar și de interpretarea renumitului actor francez Jean François Stevenin și a fiului său, Robinson Stevenin. Jean François Stevenin a avut roluri importante în filmele unor regizori precum François Truffaut, Jacques Rivette, Bertrand Blier, Jacques Demy sau Jean-Luc Godard și a jucat pentru prima dată într-un film românesc.Scenariul îi aparţine lui Ionuţ Teianu, mutat în Franţa din 1991, după ce a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Vivi Drăgan Vasile semnează imaginea, iar Vlaicu Golcea este compozitorul filmului.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro