Sesiune de autografe şi fotografii cu Tricolorul LMV Ploieşti în Ploieşti Shopping City

 

Ploieşti, 22 octombrie: În plină pregătire pentru debutul în prima divizie a ţării, programat la finalul acestei săptămâni, echipa de volei Tricolorul LMV Ploieşti îşi invită toţi fanii la evenimentul oficial de prezentare a lotului de jucători pentru sezonul 2015 – 2016. Întâlnirea cu iubitorii sportului va avea loc vineri, 23 octombrie, începând cu orele 18:30, în Ploieşti Shopping City, în zona scărilor rulante.

Cei prezenţi în cel mai mare mall din regiune vor ocazia să îi cunoască mai bine pe sportivii care vor reprezenta oraşul Ploieşti în primul eşalon valoric al ţării. Prezentarea lotului de jucători va fi urmată de o sesiune de autografe şi fotografii. În plus, formaţia antrenată de Marian Anton şi Mădălin Marinescu va fi însoţită de majoretele echipei, iar cei mai înfocaţi fani vor fi răsplătiţi cu mingi şi şepci chiar de idolii lor.

“Asistăm la un moment unic pentru sportul prahovean, un moment ce va scrie istorie. După o absenţă de 9 ani, Ploieştiul are o echipă de volei ce va evolua în prima divizie a ţării. Invităm toţi fanii să vină să îi cunoască pe jucători în Ploieşti Shopping City şi să îi susţină sâmbătă în primul meci din noul sezon.”, a declarat Marian Anton, antrenorul echipei Tricolorul LMV Ploieşti.

Tricolorul LMV a promovat în sezonul trecut, după trei ani de la înfiinţare, fiind prima formaţie ploieşteană care va evolua în Divizia A1 după o absenţă de nouă ani. Precedenta echipă prahoveană participantă în primul eşalon valoric de volei a fost Petrom Ploieşti, multiplă campioană naţională, desființată în 2006. Debutul în prima divizie a ţării va avea loc la finalul acestei săptămâni. Tricolorul LMV Ploieşti va evolua pe teren propriu, la Complexul Sportiv „Tel George Junior”, sâmbătă, de la ora 17.00, în compania formaţiei VCM LPS Piatra Neamţ, intrarea fiind liberă.

——————————————————————————————————————————————————–

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro