Mașina unui secretar de stat din MApN, implicată într-un accident, la Răcari

sursa MDI Tv

Emoții mari pentru Otilia Sava, secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Mașina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulație, petrecut în zona orașului dâmbovițean Răcari. Otilia Sava se îndrepta cu autoturismul de serviciu spre Târgoviște, unde urma să participe la un eveniment al Garnizoanei, prilejuit de Ziua Armatei.

VEZI DETALII

La volanul autoturismului se afla șoferul secretarei de stat, un tânăr de 29 de ani, din județul Teleorman. Conducătorul auto nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat cu mașina într-o autoutilitară care circula regulamentar în fața sa. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă autovehiculele s-au ales cu avarii serioase. Din cauza accidentului, Otilia Sava a întârziat la evenimentul la care era așteptată, fiind nevoie de preluarea sa de una dintre mașinile garnizoanei târgoviștene.

Secretarul de stat a declarat, pentru MDI Tv, că s-a speriat, mai ales că evenimentul la care participa era reinaugurare unui cimitir al eroilor primului război mondial, morți în infirmeria de la Teiș.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro