„RUX CU RUSU Și ANDREI” vor ajunge la Târgoviște

Turneul Național „Rux cu Rusu și Andrei”, după ce o să treacă prin orașe precum Drobeta Turnu Severin și Craiova, va ajunge și la Târgoviște pe data de 10 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor începând cu ora 19:00.

„Rusu și Andrei fac echipă din 15 ianuarie 2018, pentru că până atunci nu au putut! Dar nu-i nimic, acum au o relație serioasă… de colaborare, și sunt gata să te facă să râzi până nu mai poți.

Știu să facă mișto de lucrurile alea care te sâcâie, să îți aducă aminte de iubita care te-a înșelat și de șeful care nu te suportă.”, cam asta este descrierea pentru cei doi actori pe care-i putem asculta de luni până vineri de la 06:00 – 10:00 la Kiss FM.

Aceștia, împreună cu Rux vor face un spectacol extraordinar, așa cum au făcut deliciul internauților, mai ales că temele abordate de ei sunt legate de situații care apar frecvent în viețile noastre.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in țară.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro