Record de vizitatori și încasări pentru Peștera Ialomiței, în doar câteva luni de la inaugurare

Redeschisă publicului vizitator în luna iulie 2015, după un amplu proces de reabilitare și modernizare, Peștera Ialomiței a devenit cel mai vizitat obiectiv din județ.

Potrivit informațiilor oferite de către directorul C.N.M.Curtea Domnească Târgoviște, Ovidiu Cârstina, în cadrul unei conferințe de presă, că 88.622 de vizitatori au trecut pragul peșterii în anul 2015, cu încasări de 646.375 de lei. De asemenea, în primele două luni ale acestui an, alți 7059 de vizitatori, care au adus în bugetul CJD 54.145 de lei.

Acest lucru a depășit cu mult așteptările celor care au scris proiectul de finanțare și cererea de finanțare către ADR.-Ovidiu Cârstina, directorul C.N.M.Curtea Domnească Târgoviște

Directorul Ovidiu Cârstina spune că banii obținuți din taxa de vizitare vor fi folosiți de către CJD pentru asigurarea mentenanței și a menținerii condițiilor optime de vizitare.

Taxa de intrare este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei prntru copii. Peştera Ialomiţei este deschisă de marţi până duminică între orele 9:00 – 18:00.

DÂMBOVIȚA: PEȘTERA IALOMIȚEI ȘI CASCADELE EI SPECTACULOASE – FOTO

LOCURI DE POVESTE: PE URMELE URȘILOR CAVERNELOR, ÎN REFUGIUL DIN PEȘTERA IALOMIȚEI

PEŞTERA IALOMIŢEI ÎŞI AŞTEAPTĂ VIZITATORII (GALERIE FOTO)

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro