Ploiești Shopping City găzduiește, pentru al treilea an consecutiv, expoziția de afișe de colecție „Istoria Jazz-ului în România”, în așteptarea Ploiești Jazz Festival

Ploiești, 7 octombrie 2021 – În perioada 7 – 24 octombrie, în așteptarea celei de-a XVI-a ediții a „Ploiești Jazz Festival”, care va avea startul pe 20 octombrie, iubitorii de muzică jazz și design grafic sunt invitați să viziteze expoziția de afișe “Istoria Jazz-ului în România”, găzduită de Ploiești Shopping City.

Expoziția, organizată de Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești, conține peste 100 de afișe de colecție de evenimente jazz desfășurate în România în perioada 1969 – 2019, Printre numele uriașe care se regăsesc pe afișe se numără Johnny Răducanu, Michel Petrucciani, Nigel Kennedy, Freddie Hubbard sau Herbie Hancock. Acestea au o semnificație aparte, întrucât istoria jazz-ului românesc a început în urmă cu 52 de ani, la Ploiești.

Accesul vizitatorilor la expoziție este liber.

Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești organizează în perioada 20 – 24 octombrie 2021 cea de-a XVI-a ediție a „Ploiești Jazz Festival”.

Detalii despre această nouă ediție sunt disponibile pe www.filarmonicaploiesti.ro.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii despre evenimentele si campaniile Ploiești Shopping City descoperiți pe www.ploiestishoppingcity.ro și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro