DÂMBOVIȚA: 64 de localități nu au primit bani din fondul de rezervă împărțit de guvern. Ștefan: „O bătaie de joc”

La o zi după ce a fost demis, Guvernul Cîțu a împărțit mai mult de un miliard de lei din fondul de rezervă pentru solicitările administrațiilor județene și locale. Majoritatea covârșitoare a banilor au ajuns în județele și localitățile conduse de PNL, sume infime fiind alocate în restul UAT-urilor. Pare modul premierului demis de a se răzbuna pe succesul moțiunii depuse împotriva sa de PSD.

În Dâmbovița, 64 de localități nu au primit nimic. Din acestea 61 au primari din partea PSD, una din partea USR (Brănești), orașul Găești condus de PNL și comuna Vulcana Pandele, condusă de un independent.

„În județul Dâmbovița asistăm încă o dată la o bătaie de joc din partea lui Cîțu. Județul Dâmbovița, cu o populație de peste 500.000 de locuitori, a primit mai puțini bani decât un oraș condus de un primar din partea PNL. Prin această Hotărâre de Guvern, fiecare dâmbovițean a primit nici mai mult nici mai puțin decât 19,28 de lei. Localitățile conduse de primari din partea PNL, cu o populație totală de 96 000 de locuitori, au primit 84 de lei pe cap de locuitor, iar 61 de localități conduse de colegi de-ai mei din PSD, cu o populație de 360 000 de locuitori, au primit ZERO lei din partea Guvernului Cîțu.

La nivelul Consiliului Județean Dâmbovița avem nevoie, până la sfârșitul anului, de 35 de milioane de lei pentru finanțarea cheltuielilor pentru asistență socială și utilități. Numai la nivelul Spitalului Județean de Urgență avem nevoie de 5 milioane de lei pentru plata utilităților. Prin această HG am primit doar 1 milion de lei. Este ireal modul în care domnul Cîțu a împărțit România. Din păcate, pentru români, dispăreți prea târziu, domnule Cîțu!

Fac parte dintr-un alt partid, dintr-o altă generație, care nu a împărțit niciodată românii în galbeni și roșii.

După recordul din Parlamentul României, de 281 de voturi pentru demiterea sa, astăzi, Cîțu a mai bătut un record, 70% din populația României a primit ZERO lei prin pixul său. Să vă fie rușine, domnule Cîțu!”, a declarat astăzi, liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, într-o conferință de presă ținută la sediul central al partidului, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Situația alocărilor financiare este următoarea:

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro