Ploiești Shopping City a donat tablete pentru elevii fără acces la tehnologie, prin programul RECICLEAZĂ O POVESTE

Ploiești, 26 aprilie 2021 – În data de 23 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții, Ploiești Shopping City a donat 30 de tablete AllView elevilor de la Școala Gimnazială „Dumitru Brezeanu”, din comuna Teișani, județul Prahova. Acțiunea face parte din programul RECICLEAZĂ O POVESTE, iar tabletele conțin peste 80 de aplicații educaționale care vor face posibilă școala la distanță pentru copiii din comunități defavorizate, fără acces la tehnologie.

În perioada 2 – 18 aprilie, Ploiești Shopping City în parteneriat cu Carrefour Ploiești Shopping City, asociația E-CIVIS și Magic FM a organizat cea de-a șaptea ediție a programului RECICLEAZĂ O POVESTE. Inițiat în 2019, programul încurajează clienții să doneze cărțile vechi și deteriorate în schimbul unui voucher de reducere de până la 50% pentru achiziționarea de cărți noi în hipermarketul Carrefour Ploiești Shopping City. Pentru fiecare 10 cărți vechi colectate, Ploiești Shopping City donează o tabletă complet dotată pentru școală unui copil defavorizat din comunitatea locală prahoveană.

 

Platforma #ResponsiblyTogether

RECICLEAZĂ O POVESTE este un proiect al Ploiești Shopping City care își propune să sprijine activ și creativ educația și atitudinea responsabilă față de mediul înconjurător.

Toate proiectele de responsabilitate socială ale Ploiești Shopping City sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Platforma „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul brand-ului Ploiești Shopping City de a se implica în societate,  reunind  toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/recicleaza-o-poveste-4/  , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro