Noapte cu ghinion pentru România: Mandinga pe locul 12, Lucian Bute KO în runda 5!

După ce românii au făcut noapte albă pentru a-i încuraja pe reprezentanţii la Eurovision dar şi pe Lucian Bute în meciul contra britanicului Carl Froch, aceştia au avut parte de dezamăgiri. Prestaţia trupei româneşti nu i-a impresionat pe telespectatorii  Eurovision, Mandinga  adunând în final  numai 71 de puncte şi clasându-se pe locul 12. Suedia a câştigat detaşat ediţia Eurovision de anul acesta, iar locurile următoare au fost ocupate de Rusia şi Serbia.
 Deşi în ultima săptămână piesa Zaleilah era una din cele mai bine cotate melodii din cadrul competiţiei, se pare că show-ul făcut de români şi interpretarea nu au fost pe placul celorlalte ţări. România a acumulat cele mai multe puncte din partea Moldovei, iar cele mai puţine de la Rusia şi Danemarca.

Nici Lucian Bute nu a avut mai mult noroc. În meciul pentru centura IBC la categoria supermijlocie, românul a pierdut în faţa britanicului Carl Froch printr-un knock-out în runda a-5-a. După seria de lovituri primită de la adversarul său, Lucian a fost nevoit să se ţină de corzile ringului pentru a mai rămâne în picioare.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro