Lecţie deschisă la Studioul de Dans Valleriana! (foto)

Ieri, 9 martie, cei mici au lucrat coregrafii vechi şi noi în faţa celor care au venit să-i vadă într-o zi de curs. Cei mai mulţi dintre participanţii la lecţia deschisă au fost rude ale cursanţilor, care au privit cu atenţie şi emoţie evoluţia copiilor. „Sunt mulţumită de activitatea de aici şi fetiţei mele îi place. Din păcate nu pot s-o aduc decât sâmbăta, pentru că în cursul săptămânii merge la grădiniţă”, ne-a spus Mihaela Mirea din Târgovişte. Fiica ei, Ştefania Alexia, participă la cursurile Studioului de Dans Valleriana din complexul Pavcom, etajul 2, din luna noiembrie 2012.

“Trăiesc acolo, cu ei”

Profesor coregraf este Daniela Toderaşcu, absolventă a specializării Coregrafie-Pedagogie, la Facultatea de Teatru din cadrul Academiei de Teatru şi Film „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Ea a reuşit să-şi împlinească visul la Târgovişte, unde a descoperit şi mulţi copii talentaţi. „Pe mine şi pe copii ne uneşte pasiunea pentru dans. Trăiesc acolo, cu ei. Studioul de dans este visul meu de suflet, iar la Târgovişte am găsit mulţi copii talentaţi şi receptivi, care pot face o carieră în dans şi coregrafie”, explică Daniela Toderaşcu implicarea de care dă dovadă şi pe care părinţii cursanţilor au observat-o şi o apreciează.

Cei mici vor participa la primul festival de profil pe 23 martie, la „Lebăda de cristal” – Ploieşti. Studioul de Dans Valleriana va fi reprezentat de grupa de balet, grupa mică de dans modern şi grupa mare de dans modern. Iar pe 14 aprilie vor susţine un spectacol la Sala Sporturilor din Târgovişte, în cadrul unui eveniment caritabil sub brandul Valleriana, asupra căruia vom reveni cu informaţii.

Iată ce cursuri oferă Studioul de Dans Valleriana!

1. Balet si dans de caracter

2. Dansuri de revista pentru copii

3. Dansuri moderne

4. Dansuri latino

5. Dansuri populare romanesti

6. Dansuri sportive

7. Salsa, Merenque, Rueda, Bachata

8. Dansul mirilor

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot suna la 0245.620.001.

Citiţi aici mai multe despre Daniela Toderaşcu!

sudio_valleriana_lectie_deschisa_2 sudio_valleriana_lectie_deschisa_1 sudio_valleriana_lectie_deschisa_4 sudio_valleriana_lectie_deschisa sudio_valleriana_lectie_deschisa_6  sudio_valleriana_lectie_deschisa_3  

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro