Kissomanii au sărbătorit 10 ani de Kiss FM

La finalul săptămânii trecute kissomanii din toată țara au petrecut până în zorii zilei la Casa Presei Libere din București. Motivul? Radio Kiss Fm a împlinit 10 ani. 10 ani de hituri și de voie bună.

Și pentru că unei petreceri îi stă bine cu vedete, alături de știriștii, DJ-ei și fanii radioului au fost cele mai în vogă vedete ale momentului, precum Andra, Antonia, Vunk, Andreea Bănică, Voltaj și mulți alții.


Sala amenajată ca un aeroport pentru a arăta călătoria Kiss Fm, dar și prezentarea celor mai tari hituri din 2004 până în prezent i-a făcut pe oaspeți să-și amintească de hituri pe care cu siguranță le-au uitat. Pe scena Kiss au urcat DJ Project, Activ, trupa SIMPLU, care s-a reunit pentru câteva momente și a oferit spectatorilor un show de excepție, Voltaj, Antonia și Vunk Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Alex Velea, Connect-R și Andra. Cu toții au ținut să mulțumească Kiss Fm pentru promovare și au oferit celor prezenți o atmosferă de vis.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca