Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

În Marele Sezon al Zâmbetelor, Ploiești Shopping City dăruiește bucurie și premii inedite

Ploiești, 6 decembrie 2021 – În perioada 6 – 24 decembrie, în ton cu atmosfera veselă de sărbătoare, Ploiești Shopping City revine cu a doua ediție a Marelui Sezon al Zâmbetelor. Campania Marele Sezon al Zâmbetelor oferă vizitatorilor motive mici și mari de a zâmbi mai mult, mai des, din orice motiv simplu, în orice moment al zilei.

Marele Sezon al Zâmbetelor: cel mai frumos cadou este zâmbetul

Mesajul cheie al campaniei este că bucuria reprezintă modul autentic de a trăi sărbătorile. Fiecare sesiune de cumpărături de minimum 250 lei aduce vizitatorilor un premiu instant numai bun pentru zâmbit. Prin tragere la sorți, aceștia pot câștiga Cel mai mare kit de zâmbit, format din electronice și electrocasnice mici care aduc zâmbetul pe buze în viața de zi cu zi: un telefon Samsung Galaxy S21, o boxă portabilă JBL, o pernă anatomică, un espressor de cafea De Longhi, un sandwichmaker Tefal, o periuță de dinți electrică Oral B, un aspirator Roborock  și o bicicletă.

În plus, în perioada 4 – 24 decembrie, Ploiești Shopping City vine în ajutorul clienților punând la dispoziție serviciul gratuit de împachetare personalizată a cadourilor pe loc, imediat ce au fost achiziționate din magazine.

Mixul de magazine oferit de Ploiești Shopping City cuprinde branduri îndrăgite precum ZARA, BSB, Bershka, Bigotti, Stradivarius, H&M, Orsay, Pull & Bear, New Yorker, Koton, LC Waikiki. Magazinele Flanco, Altex și Carrefour vin cu soluții pentru îmbunătățirea vieții cotidiene, precum tehnologii inovatoare din categoria electronice și electrocasnice, servicii personalizate de finanțare, instalare a produselor, transport, rezervare și service.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/impachetam-gratuit-cadourile-si-oferim-zambete-2/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media