„Implică-te, fii voluntar!” Vezi despre ce e vorba!

În perioada 19-21 septembrie 2014, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Filiala de Cruce Roşie-Dâmboviţa va derula proiectul de tineret „IMPLICĂ-TE! FII VOLUNTAR!”, al cărui scop este creşterea gradului de implicare a tinerilor dâmboviţeni în acţiuni de voluntariat în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţia civilă.

Această acţiune de tineret, ce se va desfăşura la Centrul de Agrement „Şoimul” din Buşteni, jud. Prahova, presupune organizarea unui curs de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile unde vor participa 25 de elevi de liceu selectaţi din unităţile de învăţământ dâmboviţene.

Tematică orientativă abordată se referă la: Principii de bază în acordarea primului ajutor; Resuscitarea cardio-pulmonară – Corpi străini în gât – Starea de inconştienţă – poziţia laterală stabilă – Hemoragii; hemostaza – Plăgi, fracturi – Arsuri; electrocutarea; degerături; influenţa temperaturii; Boli cronice acutizate; boli de inimă, comoţia cerebrală; Bandajarea. Tipuri de bandaje.

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă, cazare şi transport.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro