Dragoste pe gustul tău: Ploiești Shopping City premiază îndrăgostiții cu o masă delicioasă în doi la restaurantele din food court

Ploiești, 11 februarie 2021 – Între 12 – 24 februarie, Ploiești Shopping City îi premiază pe îndrăgostiți cu mese delicioase pentru două persoane.

Dragoste pe gustul tău – Sărbătorește luna iubirii cu o masă în doi în food court-ul Ploiești Shopping City

Începând cu 12 februarie, cei care fac cumpărăturile la Ploiești Shopping City vor avea parte de surprize savuroase și pline de iubire. Tot ce trebuie să facă este să descopere în centrul comercial stickerele campaniei Dragoste pe gustul tău, să scaneze codul QR și să completeze pagina dedicată cu datele personale. Pot câștiga zilnic, prin tragere la sorți, vouchere în valoare de 120 lei pentru o masă de două persoane la restaurantul preferat din food court.

Îndrăgostiții pot alege dintre restaurantele care oferă gustări delicioase, cu servire rapidă. Mesopotamia, Taco Bell, McDonald’s și KFC îi așteaptă pe clienții fideli cu meniurile cunoscute și oferte speciale. La Cucina, Pizza Hut, Mămăliguță, Sushi Han și Chopstix vin cu meniuri tradiționale din bucătăria românească, italiană sau asiatică.

Relaxare în siguranță în food court Ploiești Shopping City

Centrul comercial a implementat toate măsurile necesare pentru shopping sau relaxare în siguranță:

  • Mobilierul și suprafețele atinse des sunt curățate și dezinfectate cu o frecvență crescută
  • Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanțarea fizică de 2 metri și acces de maximum 6 persoane la masă;
  • Zona food court, precum întregul centru comercial, este aerisită constant iar aerul este filtrat periodic;
  • Purtarea mășii de protecție este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.

corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro