Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

DÂMBOVIȚA: Se apropie vacanta! Vezi oferta de tabere a Carpatmontana

Carpatmontana organizează tabere în locațiile de munte ale societății. Pe perioada sejurului se organizează, la cerere, excursii la principalele atracţii turistice din zonă (Peşterea Ialomicioara, Sfinx, Babele, Castelul Peleş etc). În funcţie de locurile şi obiectivele turistice  pe care doriţi să le vizitaţi, puteți beneficia de o ofertă de preţ personalizată.  Se asigură gratuitate pentru o persoană la fiecare 10 persoane plătitoare!

Centrele de Agrement Căprioara şi Cerbul*

Sunt situate în Comuna Moroeni, pe Valea Ialomiţei, în zona de întâlnire a Munţilor Bucegi cu dealurile, la altitudini de 750m, respectiv 875m.  Condiţii: camere cu 2,4,6 sau 8 paturi cu baie proprie,  sală de mese – 120 de locuri. Nr. locuri de cazare: Căprioara – 80 locuri, Cerbul: 35 locuri. Tarif cazare cu pensiune completă: 80 lei/ pers/zi.

caprioara bun

Cabana Dichiu

Este situată pe Transbucegi, la altitudinea de 1596m ( la 15 km de DN 71 Târgovişte-Sinaia). Condiţii: 39 locuri de cazare (camere cu 2, 4, 5 şi 6 paturi), 2 etaje, cu grupuri sanitare la fiecare etaj, restaurant cu 40 locuri, internet wireless. Tarif cazare cu pensiune completă: 90 lei/ pers/zi 

dichiu

Hotel Gâlma

Este situat în Comuna Moroeni, pe Valea Ialomiţei, în aval de Centrele de Agrement Căprioara şi Cerbul, la altitudinea de 740 m. Conditii: 45 locuri de cazare (18 camere duble ; 1 cameră single ; 2 apartamente). Camerele au grup sanitar propriu şi sunt dotate cu TV si frigider. Restaurant: 45 locuri. Alte facilităţi: piscina acoperită şi încălzită, saună, sală de conferinţe, teren de sport dotat cu instalaţie pentru nocturnă, foişor, internet wireless. Tarif cazare cu pensiune completă: 95 lei/ pers/zi

galma dambovita

***

Pentru ofertă de preţ personalizată, precum şi pentru rezervări şi orice alte detalii,  tel. 0735.506.111, pe pagina de internet: www.carpatmontana-serv.ro, pe mail: [email protected], sau pe facebook.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media