Zeci de târgovișteni și-au măsurat gratuit greutatea, tensiunea și glicemia, de Ziua Europeană împotriva Obezității

Direcția de Sănătate Publică Dambovita, împreuna cu voluntari ai Școlii Postliceale Christiana și voluntari ai Crucii Roșii Dâmbovița, alături de React Dâmbovița, au amplasat astăzi, în Parcul Chindia, un stand de sănătate, cu măsurare de glicemie, tensiune arterială, calculare indice masa corporală și distribuire de materiale informative.

Cu această ocazie, târgoviștenii au primit informații despre riscurile obiceiurilor alimentare deficitare și ale sedentarismului asupra sănătății, precum și a importantei comportamentelor adulților, astfel încât să devină modele pentru tinerele generații prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

Vremea rece și ploaia mocănească la orele prânzului, când a fost organizată acțiunea, nu prea i-a scos pe târgovișteni în parc, dar, potrivit informațiilor oferite de Ivona Niță, reptezentant al DSP Dâmbovița, aproximativ 60 de persoane au beneficiat de consultațiile oferite astăzi, gratuit, la cortul amplasat în parcul Chindia.

Acțiunea de astăzi face parte din Campania Ziua Europeană împotriva Obezității (ZEIO), ce se desfășoară în perioada 7-18 mai 2013, sub sloganul: “Împreuna pentru creșterea unor generații fără greutate”.

obezitate

obezitate3


 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro