Vom plăti pentru vaccinul împotriva Covid-19? Ce spun cei responsabili

Într-o declarație de presă, liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a susținut că Vaccinul împotriva Covid-19 nu va mai fi gratuit pentru foarte multă vreme. Acesta susține că, în prezent, faptul că statul susține toate costurile vaccinării este o situație excepțională. „Mai facem asta o perioadă de timp, până ajungem la un nivel de imunizare de grup”.

Fostul premier spune că vaccinul împotriva SARS-CoV-2 ar putea fi distribuit în același sistem cu cel pentru gripa sezonieră, gratuitatea fiind valabilă doar pentru persoanele aflate în categoriile de risc.

Actualul premier, Florin Cîțu, a contrazis în mod public aceste afirmații susținând că nu s-a discutat acest aspect în cadrul Guvernului și că există deja comenzi de vaccin pentru a asigura imunizarea unui număr cât mai mare de persoane: „în România vaccinul este gratuit și va rămâne gratuit.” Acesta a mai declarat că interesul României este să evite un alt val de îmbolnăviri și de aceea sunt efectuate tot mai multe vaccinări-maraton.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro