Specialităţi POLIMED: Aflaţi ce nu ştiaţi despre specializarea Geriatrie!

Specialitatea Geriatrie – Gerontologie a fost recunoscută în Românaia în 1992, fapt pardoxal având în vedere că primul Institut de geriatrie din lume a fost înfiinţat de profesoara Ana Aslan în 1952, la Bucureşti.

Majoritatea facultăţilor de medicină din lume formează specialişti în acest domeniu, vârstnicii reprezentând un segment important din polulaţie, îmbătrânirea demografică fiind un fenomen îngrijorător.

Tratament preferat de mari personalităţi ale lumii

În cadrul specialităţii există şi o componentă de prevenire a fenomenului de îmbătrânire prin întârzierea apariţiei bătrâneţii, desfăşurarea mai lentă a îmbătrânirii o dată instalată şi de ameliorare a vieţii vârstnicilor, prin optimizarea stării lor biopsihologice.

Toate acestea se pot realiza folosind tratamentul Aslan, care se bazează pe folosirea clorhidratului de procaină, substanţă ce stă la baza medicamentului Gerovital, medicament elaborat de Ana Aslan, recunoscut şi folosit în multe institute de specialitate din lume.

Gerovital este primul medicament anti-ageing din lume. Trofic general şi local, întârzie procesele de îmbătrânire. Indicaţia principală a medicamentului este protejarea organismului de impactul îmbătrânirii, dar se foloseşte cu rezultate remarcabile în reumatisme cronice degenerative, stări depresive, ateroscleroza, boli hepatice, ulcer, impotenţă, Parkinson, oboseală fizică şi psihică în menopauză şi andropauză, stări de astenie în convalescenţă, surmenaj; tulburări trofice diverse, distrofii cutante. Tratamentul tulburărilor trofice, nevrite, nevralgii, arterioscleroza centrală şi periferică, boala Parkinson, spondiloze, artroze, osteoporoză, neurodermite, eczeme, alopecie, psoriazis, sclerodermie, vitiligo. Gerovital H3 mai este indicat în spasme vasculare, angina pectorală, sechele de infarct miocardic şi posthemiplegice, arterite, astm bronsic.

Tratamentul poate fi iniţiat la 35-40 ani şi este individualizat în funcţie de starea biologică şi vârsta pacientului. Se poate administra per os, intramuscular, intravenos, prin infiltraţii intra şi peri articulare, singura contraindicaţie fiind algeria la procaină. Gerovital nu dă reacţii adverse şi nu dă dependenţă.

De remarcat că terapia cu toxină botulinică folosită pentru încetinirea îmbătrânirii se bazează pe acelaşi mecanism de acţiune ca şi procaina, doar că procaina acţionează şi asupra organelor interne, nu numai asupra ridurilor.

Singurul secret în administrarea Gerovitalului este schema de tratament întocmită de medicul geriatru şi folosirea lui ritmică pe o lungă perioadă de timp.

Ca o curiozitate, la Institutul Otopeni s-au tratat pacienţi din toate colţurile lumii: Somerset Maugham, Pablo Neruda, Salvador Dali, Miguel Asturias, Charlie Chaplin şi Claudia Cardinale. De asemenea tratamentul cu Gerovital a fost solicitat de Indira Gandi, Aristotel Onasis şi mulţi alţii. Astfel putem înţelege că personalităţi marcante din diverse domenii au preferat tratamentul cu Gerovital, deţi aveau la dispoziţie orice tratament  din oricare colţ de lume.

Alături de metoda Aslan, în cadrul cabinetul de Geriatrie vă oferim tratament anti-ageing prin administrarea de substanţe antioxidante.

Pentru obţinerea rezultatelor dorite este nevoie de cel puţin 4 cure pe an şi pentru pacienţii care optează pentru acest pachet minimal de 4 cure centrul medical Polimed oferă a cinea cură de tratment gratuit. În cadrul consultaţiilor pacienţii beneficiază de servicii gratuite cum ar fi testarea glicemiei sau EKG.

Vă reamintim că oriunde vă aflaţi pe tot teritoriul ţării, fie că sunteţi în concediu sau în tranzit, la mare sau la munte, partenerii centrului Polimed vă stau la dispoziţie. Reţeaua privată de sănătateRegina Maria, Hiperclinica MedlifeMedicover Romania, parte a Grupului European MedicoverSanadorPolisano ş.a., sunt unii dintre cei mai mari şi cunoscuţi parteneri ai clinicii, de a căror experienţă şi performanţă puteţi beneficia în tratarea afecţiunilor de care suferiţi.

Specialităţi POLIMED : Osteodensitometrie

Specialităţi POLIMED: Cardiologie

Specialităţi POLIMED: Ginecologie

Specialităţi POLIMED: Urologie

Specialităţi POLIMED: Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice

Specialităţi POLIMED: Geriatrie

Specialităţi POLIMED: Pneumologie

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro