Specialiștii Hyperici recomandă fiolele cu acid hialuronic de la Gerovital

Vreți să aveți un ten tânăr cât mai mult timp? Specialiștii Hyperici vă recomandă în acest sens fiolele cu acid hialuronic de la Gerovital. Fiolele conțin un ser bogat în Superoxid Dismutază și Acid Hialuronic pur și lipozomal având efecte intensiv hidratante prin acțiune duală, de refacere a rezervelor hidrice din piele și de diminuare a pierderilor transepidermale de apă.

Ridurile și liniile fine sunt umplute din interior și sunt mult diminuate. Efectul anti-age este potențat și prin Superoxid Dismutaza, care are rol de protecție atât pentru fibrele de colagen și elastină, cât și pentru acidul hialuronic. Folosit cu regularitate, produsul reface vizibil ridurile adânci.

Acidul hialuronic este principala substanță constituentă a matricei extracelulare și are capacitatea de a lega o cantitate mare de apă, fiind direct răspunzător de gradul de hidratare a pielii.

Lipozomii cu acid hialuronic se absorb în piele și acolo eliberează hialuronatul de sodiu, care leagă o cantitate mare de apă într-o rețea tridimensională, mărindu-și foarte mult volumul. În acest fel, ridurile se umplu din interior și se netezesc, iar pielea devine mai fermă. Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci. Fiolele se folosesc dimineața sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament. Pentru efecte de durată, acest tratament se aplică lunar. Conținutul unei fiole se răstoarnă în palmă și se aplică prin masaj ușor pe fața proaspăt demachiată. După absorbția serului, se aplică crema de întreținere zilnică din gama Gerovital H3 Prof.Ana Aslan Evolution.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro