SJUT: Zona ,,spitalizărilor de zi’’ a fost transformată în sector Covid -19!

Și la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), la fel ca în toată țara, Terapia Intensivă Covid -19 și zona aparatelor de respirație sunt solicitate la maximum în această perioadă în care se înregistrează o nouă explozie a infecțiilor cu coronavirus!

Valul trei de Covid -19 în care ne aflăm în momentul de față este mult mai periculos decât precedentele, pentru că mutațiile acestui virus perfid face ravagii atât în rândul tinerilor, cât și în rândul  vârstnicilor.

Sectorul destinat până nu demult ,,spitalizărilor de zi’’ de la SJUT  a fost transformat în zonă Covid -19, pentru că aici ajung acum toți bolnavii care sunt depistați pozitivi, pentru a li se face  investigațiile necesare.

,,Și la noi, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), aproape toate locurile sunt ocupate, mai ales cele de la Terapie Intensivă și zona de aparate de respirație. Cu privire la zona UPU, înainte să intrați în UPU, în partea dreaptă, unde erau înainte ,,Spitalizările de Zi’’, clădirea aceea este destinată pacienților cu coronavirus.

Acum acolo ajung toți bolnavii care sunt depistați pozitivi, pentru a li se face toate investigațiile, după care  sunt transferați acolo unde e nevoie,  ori la  Boli Infecțioase, ori în clădirea Ortopediei, unde este și Terapia Intensivă Covid- 19.

Persoanele asimptomatice merg acasă și vor fi monitorizate de  medicii de familie, după ce îi vede un infecționist. În clădirea cu Spitalizările de Zi sunt trei camere unde intră cei care sunt depistați pozitivi sau până îi depistează pozitivi’’, a declarat dr. Jean Popescu, președintele Colegiului Medicilor Dâmbovița.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro