Secția boli infecțioase se mută la Dealu Mare, într-o clădire modernizată

Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște se mută la Dealu Mare, în clădirea fostei maternități. Spațiul a fost modernizat prin recompartimentare, înlocuirea rețelelor de apă și electricitate și refacerea canalizării, rezolvându-se problema inundării subsolului. Noul spațiu are 79 de paturi, în saloane cu doi, maxim trei pacienți și cu băi individuale pe fiecare salon. Conducerea spitalului estimează că prin mutarea secției se vor face economii lunare de 300 de milioane la plata utilităților. Costurile modernizării, de 280 000 de lei, au fost suportate din bugetul unității medicale. Bolnavii, aflați acum în vechea locație din spatele Muntenia, vor fi mutați în cursul săptămânii viitoare. Atunci va fi mutat și laboratorul de analize pentru bolile infecțioase.

La inaugurare au luat parte ministrul muncii Rovana Plumb, președintele CJD Adrian Țuțuianu, parlamentari de Dâmbovița, lideri politici locali și angajați ai spitalului.

Rovana Plumb le-a transmis angajaților din sistem că de al 1 ianuarie vor primi o majorare salarială de 100 de lei. “Știu că suma nu e mare, dar încet,încet vom ajunge să majorăm și salariile dumneavoastră”. a precizat aceasta.

spital dealu mare spital dealu mare1 spital dealu mare2 spital dealu mare3 spital dealu mare4 spital dealu mare6 spital dealu mare7

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 8 ganduri despre “Secția boli infecțioase se mută la Dealu Mare, într-o clădire modernizată

 • 15 noiembrie 2014 at 22:30
  Permalink

  Iubeste ceea ce face…respect pt d_na Rodica!!!

  Reply
  • 15 noiembrie 2014 at 22:32
   Permalink

   Iubeste aceasta meserie…respect pt d_na Rodica!!!

 • 12 noiembrie 2014 at 15:08
  Permalink

  Directorul de Ingrijiri este o persoana deosebita pe care o intereseaza problemele spitalului si ale pacientilor, care petrece foarte mult timp in spital, si pe deasupra este si o foarte buna profesionista. Asa ca nu vad rostul rautatilor, pe care le afimi.

  Reply
  • 12 noiembrie 2014 at 16:13
   Permalink

   Stimata dna Mariana (in realitate cred ca sunteti chiar directorul de ingrijiri sau o persoana apropiata dansei),
   Intrati pe un teren minat si stiti foarte bine lucrul acesta.
   Directorul de ingrijiri ocupa ilegal acest post , dar sunt convinsa ca justitia va face dreptate.
   Asa cum am mai spus o anterior , o ancheta de presa serioasa ( si sper ca in Targoviste sunt jurnalisti seriosi) va putea scoate la iveala adevarul.Sunt multi care il cunosc…..

  • 13 noiembrie 2014 at 13:59
   Permalink

   Da – Rodica sta mult in spital, toata lumea stie asta si ne ajuta atunci cand ii solicitam sprijinul, numai ca acum altcineva isi doreste functia respectiva cu orice pret.

 • 12 noiembrie 2014 at 10:41
  Permalink

  sa ne spuna si noua consiliul judetean si managerul spitalului care este modalitatea legala prin care directorul de ingrijiri (care apare in toate pozele la taiat de panglici) inca mai este director……sau poate afla presa printr o ancheta serioasa jurnalistica.
  O sa aveti o surpriza !

  Reply
  • 12 noiembrie 2014 at 15:10
   Permalink

   Directorul de Ingrijiri este o persoana deosebita pe care o intereseaza problemele spitalului si ale pacientilor, care petrece foarte mult timp in spital, si pe deasupra este si o foarte buna profesionista. Asa ca nu vad rostul rautatilor, pe care le afimi.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro