Reguli stricte pentru vizitarea pacienților Spitalului Județean de Urgență

COMUNICAT DE PRESA
Odata cu publicarea Ordinului MS nr.1284 in M.Of.nr.876/21.12.2012 privind reglementarea programului de vizite al apartinatorilor pacientilor internati in unitatile sanitare publice, programul de vizita al apartinatorilor pacientilor internati in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste se va realiza de luni pana vineri in intervalul orar 15:00-20:00 iar in zilele de sambata si duminica programul de vizita se realizeaza intre orele 10:00-20:00.
Numarul de vizitatori pentru un pacient internat intr-un salon cu mai mult de 3 paturi nu poate fi mai mare de 3 si pot fi vizitati maxim 2 pacienti in acelasi timp, pentru vizite de maxim 60 de minute.
Pentru sectia terapie intensiva vizitarea pacientilor este permisa zilnic numai membrilor familiei, respectiv parinti, copii, frati/surori, cu respectarea procedurilor interne si a celor mentionate anterior.
Se va stabili un program aprobat de directorul medical pentru fiecare sectie/compartiment in intervalul caruia pacientul internat sau membrii familiei vor putea discuta cu medicul curant. Programul va fi afisat la intrarea in unitatea sanitara. Exceptie de la acest program sunt cazurile pacientilor in stare critica sau terminala. Pentru persoanele care prezinta un grad redus de mobilitate din cauza patologiei prezentate, in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste accesul poate fi permanent.
In ceea ce priveste copiii internati in sectia terapie intensiva precum si in cazul copiilor pana la 14 ani, daca se solicita acest lucru, se va asigura prezenta permanenta a unuia dintre parinti. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani prezenta permanenta a unui apartinator se accepta cu acordul sefului de sectie si a coordonatorului de compartiment.
Pentru vizitarea pacientilor in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste nu se percepe taxa.
Cu stima,
SJUT
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro