Recomandări HypericiFarm pentru articulaţii sănătoase

Artroza este o afecţiune în care cartilagiul se deteriorează şi devine mai moale şi mai subţire. Iată modificările produse de artroză asupra cartilajelor articulare:

La persoanele de sub 35 de ani:

–          articulaţia este perfect mobilă, ligamentele sunt solide, fără un dezechilibru muscular mare

–          osul este dur fără osteofite (excrescenţe) marginale

–          cartilajul este neted, structură regulată

–          meniscul are margini ascuţite fără defecte

 

La persoanele între 35-50 de ani:

–          articulaţia îşi pierde funcţia mecano-elastică, apare o inflamaţie însoţită de umflături, dimineata apare o senzaţie de rigiditate a articulaţiei, se adaugă durerile şi se înrăutăţeşte mobilitatea

–          apar osteofite marginale la os

–          scade formarea de ţesut cartilaginous, se produce o îngustare a acestuia, apar crăpături mai ales în zonele suprasolicitate

–          pe marginile meniscului apare u num[r mai mare de crăpături şi eroziuni

 

La persoanele peste 50 de ani:

–          articulaţia îşi pierde funcţia mecano-elastică, apar dureri puternice şi o deformare gravă a articulaţiei, înrăutăţirea serioasă a mobilităţii, epiteliul articulaţiei se tumefiază, sunt prezente inflamaţiile şi umflăturile articulare

–          la nivelul osului apar osteofite maginale dese, se produce o dezgolire a osului sub cartilaj

–          continuă îngustarea şesutului cartilaginous, până la dispariţia lui completă

–          creşte numărul de crăpături şi eroziuni la nivelul meniscului

 

Farmaciile Hyperici oferă pacienţilor dâmboviţeni o serie de produse farmaceutice pentru sănătatea articulaţiilor.

 

Expertul articulaţiilor sănătoase, cu efect pe termen lung

Produsul farmaceutic conţine o combinaţie specială de substanţe active cu rol în protecţia, nutriţia şi regenerarea articulaţiilor, a căror eficienţă a fost dobândită prin studii clinice – glucozamin sulfat, condroitin sulfat şi Boswellin, precum şi complexul unic ExPur, ce are în compoziţie collagen tip II şi vitamina C.

Glucozamin suflat şicondroitin sulfat sunt componente esenţiale ale structurii cartilajelor articulare şi ale căror ţesuturi conjunctive – oase, lihgamente şi tendoane. Aceste componente contribuie la păstrarea structurii normale a articulaţiilor, precum şi la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulare.

Boswellin este un extract patentat din scoarţa arborelui Boswellia serrata, ce ajută la reducerea durerii şi inflamaţiei resimţită la nivelul articulaţiilor.

Efecte: Acest produs ajută la ameliorarea durerilor articulare şi la regenerarea cartilajelor articulare. Contribuie de asemenea la reducerea rigidităţii articulare şi a inflamaţiei locale

Mod de administare: Ca supliment alimentar, câte 3 tablete pe zi, după mese, luate cu o cantitate suficientă de lichid.

 

Nutriţie şi regenerare pentru sănătatea lichidului articular

Odată cu înaintarea în vârstă sau ca urmare a diferitelor schimbări ce se produc la nivelul articulaţiilor, cantitatea de lichid articular scade semnificativ. De aceea este foarte importantă suplimentarea acestuia în organism.

Produsul farmaceutic conţine extract natural de acid hialuronic cu rol în nutriţia, regenerarea şi protecţia lichidului articular. Acidul hiauronic este unul dintre cele mai importante componente ale lichidului articular ce permite efectuarea unor mişcări uşoare şi lipsite de durere, sprijinind funcţionarea corectă a întregului sistem articular.

Efecte: contribuie la o mai bună lubrifiere şi mobilitate a articulaţiilor; protejează, hrăneşte şi regenerează lichidul articular; creşte vâscozitatea lichidului articular şi scade frecarea suprafeţelor cartilaginoase.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, câte 1 tabletă de 2 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid.

 

Cremă pentru ameliorarea durerilor articulare

Produsul farmaceutic sub formă de cremă este detinat aplicării pe zonele articulare dureroase. Produsul conţine o combinaţie unică de trei substanţe active: glucozamin sulfat, Boswellia serrata şi MSM. Aceste substanţe pătrund rapid prin piele şi actionează prompt la nivel local, ajută la diminuarea durerii articulare şi în acelaşi timp la îmbunătăţirea mobilităţii articulaţiilor.

Glucozaminul sulfat este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare.acesta protejează şi hrăneşte articulaţiilor, sprijină regenerarea lor şi contribuie la îmbunătăţirea mobilităţii.

MSM este o substanţă importantă pentru sinteza colagenului şi formarea oaselor şi cartilajelor cu influenţă pozitivă asupra pielii, părului, unghiilor şi ţesuturilor moi MSM ae de asemenea effect benefic asupra înţepenirii articulaţiilor şi degradării tendoanelor, contribuind totodată la reducerea inflamaţiilor şi a umflăturilor.

Extractul din coaja arborelui Boswellia serrata are efecte antiinflamatorii, contribuind la scăderea înţepenirii articulaţiilor, iar datorită efectului său antioxidant influenţează benefic articulaţiile degradate.

Efecte: ajută la diminuarea durerilor articulare şi creşte mobilitatea articulaţiilor; intensifică circulaţia sângelui în zonele articulare dureroase; pătrunde rapid în piele şi acţionează prompt la nivel local.

Mod de administrare: produsul se poate folosi de câtea ori pe zi. Crema se aplică pe zona afectată şi se masează cu mişcări circulare.

 

Oase şi articulaţii sănătoase pentru femei

Acest produs farmaceutic conţine o combinaţie de substanţe special concepută pentru  nevoile organismului feminine, produsul oferă 150mg de glucozamin sulfat distribuite în porţia zilnică de 3 tablete. Glcozamina este un element important din structura articulaţiilor şi a ţesuturilor conjunctive – oase, ligamente şi tendoane. În plus, acest produs conţine o comninaţie specială de calciu, vitamina D şi vitamina K, dozate într-o formulă echilibrată, pentru menţinerea structurii sănătoase a oaselor şi buna funcţionare a sistemului osos. Vitamina D contribuie la absorbţia corectă a calciului şi fosforului în organism şi menţine concentraţia normală de calciu în sânge.

Efecte:  Vitamina D, vitamina K şi calciul ajută la menţinerea sănătăţii osoase; vitamina D contribuie la absorbţia normală a calciului şi fosforului de către organism; glucozamina este o componentă elementară în structura articulaţiilor şi a ţesuturilor conjuctive.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă de 3 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid.

 

Specialiştii HypericiFarm recomandă de asemenea efectuarea de exerciţii pentru consolidarea articulaţiilor şi muşchilor. Ce exerciţii sunt indicate aflaţi mâine, din gazetadambovitei.ro.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro