Recomandare de la HypericiFarm: Diclofenac sub formă de spumă cutanată

Diclofenacul este o substanţă activă care există sub mai multe forme farmaceutice, de la cele cu administrare orală şi cu administrare locală, la cele cu administrare intrarectală şi cele cu administrare pe cale injectabilă.

În categoria celor cu administrare pe cale externă, există o serie de unguente, creme, geluri, dar un produs nou este cel sub formă de spumă cutanată. Este un tratament local al afecţiunilor dureroase, reumatice sau traumatice ale încheieturilor, muşchilor, tendoanelor şi ligamentelor, prin care se obţin efecte foarte bune. „Recomand acest produs în care substanţa activă este înglobată în spumă şi are o absobţie mai rapidă, faţă de cele în care substanţa activă este înglobată în gel. Prezintă o biodisponibilitate superioară în comparaţie cu formularea fără vehicul fosfolipidic. Alte avantaje sunt capacitatea mare de penetrare prin stratul cornos al epidermei şi capacitate de concentrare sporită la nivelul lichidului sinovial. De asemenea are o concentraţie tisulară superioară celei sistemice. Drept pentru care obţinem un efect analgezic, antiinflamator şi antiedematos mai rapid şi de durată, fără efecte adverse sistemice semnificative”, ne explică farm. Carmen Holban, directorul HypericiFarm.

Modul de administrare este important: se aplică de la unu până la de trei ori pe zi, după indicaţia medicului sau farmacistului. La fiecare aplicare se agită înainte de folosire, se pulverizează în palmă o masă de spumă în funcţie de mărimea zonei ce va fi tratată şi se freacă până la absorbţie completă. Spuma cutanată este contraindicată la copii sub 6 ani. De asemenea, spuma cutanată este contraindicată persoanelor cu hipersensibilitate la diclofenac sau la oricare dintre excipienţi sau hipersensibilitate individuală demonstrată la acid acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatorii nesteroidiene şi la izopropanol.

Specialiştii HypericiFarm aşteaptă pacienţii cu mai multe recomandări în farmacii.

CITEŞTE ŞI

SPECIALIŞTII HYPERICIFARM TE ÎNVAŢĂ CE POT INDICA PETELE ALBE DE PE UNGHII, BUZELE CRĂPATE ŞI NEVOIA DE DULCE

pete_albe_unghii

SPECIALIŞTII HYPERICI NE ÎNVAŢĂ CUM SĂ FOLOSIM ULEIURILE ESENŢIALE ÎN COSMETICĂ

hyperici-kaufland-4


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro