Probleme cu digestia? Cere sfatul farmaciştilor Hyperici!

În farmacii există produse pentru toate afecţiunile. Pentru că nevoile pacienţilor sunt diferite, personalul din farmaciile Hyperici de pe raza judeţului Dâmboviţa poate ghida pe fiecare în alegerea tratamentului corespunzător.

Cei care au probleme cu digestia pot opta între două produse farmaceutice, pe care specialiştii Hyperici le recomandă.

Primul asigură o digestie eficientă în cazul tulburărilor dispeptice cauzate de excese alimentare, insuficienţa pacreasului exocrin sau alte tulburări generate de incapacitatea de efort digestiv. Este vorba despre comprimate filmate gastrorezistente, care conţin pancreatină în concentraie de 275 mg. Doza uzuală este de 1-2 comprimate administrate de 3 ori pe zi, la sfârşitul meselor. Ele se înghit întregi cu puţină apă.

Cel de-a doilea este un tratament adjuvant în afecţiuni cronice precum boala fibrochistică a pancreasului, dispepsii cu steatoree şi boala celică. Produsul farmaceutic este sub formă de drajeuri gastrorezstente ce conţin de asemenea pacreatină, dar în concentraţie de 200 mg şi în plus bilă de bovină 25 mg şi hemicelulază 5 mg. Modul de administrare este de 1-2 drajeuri de 3 ori pe zi, la sfârşitul meselor. Se înghit de asemenea întregi, cu puţină apă.

Pentru mai multe recomandări, farmaciştii Hyperici stau la dispoziţia pacienţilor.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro