Ministrul sănătaţii – acord de principiu pentru redeschiderea unităţii medicale din Titu

Primarul oraşulu Titu, Traian Niculae, împreună cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu, şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Sorin Stoica, au avut astăzi o întâlnire cu ministrul sănătăţii Eugen Nicolaescu pe tema redeschiderii unităţii medicale din localitate. În urma discuţiilor avute, ministrul a agreat varianta redeschiderii unităţii sub forma unui Centru Multifuncţional cu internare de o zi. În acest sens, ministrul Eugen Nicolaescu şi-a dat un acord de principiu, urmând ca în zilele următoare autorităţile locale să depună un nou set de documente necesare autorizării.

Centrul Multifuncţional oferă asistenţă medicală în sistem ambulatoriu, cu cabinete medicale. Conform directorului DSP, Sorin Stoica, la Titu, ar urma să funcţioneze cabinete de medicină internă, obstretică-ginecologie, pediatrie, ORL, urologie, dar şi un laborator pentru analize medicale şi unul de imagistică. În varianta agreată de minister, centrul ar putea fi organizat ca secţie externă a Spitalului Judeţean şi se va afla în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

“Facem toate eforturile pentru ca cetăţenii din Titu, dar şi din localităţile învecinate să beneficieze de asistenţă medicală. Centrul Multifuncţional este o propunere agreată la Ministerul Sănătăţii. Noi vom depune toată documentaţia necesară şi sperăm că ministerul va da cât mai repede avizele necesare.”, a precizat primarul oraşului, Traian Niculae.

sursa: primăria titu.ro

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro