Medicii de familie… scutiţi de impozit pe clădirea în care funcţionează cabinetul

Veste bună pentru medicii de familie! Un proiect de modificare a Codului Fiscal care scuteşte de la plata impozitului pentru imobile clădirile în care funcţionează cabinetele de medicină de familie a fost adoptat astăzi în Camera Deputaţilor, care este for decizional! Pentru a intra în vigoare, legea mai trebuie promulgată de Preşedintele României.

„Nu se datorează impozit sau taxă pe clădiri pentru clădirile unităţilor sanitare publice, precum şi pentru clădirile în care funcţionează cabinete de medicină de familie, cu excepţia încăperilor folosite pentru activităţi economice”, aşa sună noul proiect adoptat de deputaţi care vine în sprijinul medicilor de familie.

Luată prin surprindere de această veste neaşteptată, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Dâmboviţa, dr. Ileana Dumitrescu a salutat măsura, dar cu foarte multă circumspecţie, fără să-i vină să creadă că acest lucru va fi posibil… „Mie nu îmi vine să cred acest lucru pentru că vine şi  într-un moment în care eu şi colegii mei nu mai avem aşteptări de la decidenţi, nu mai avem niciun fel de aşteptare.

Singuri încercăm să supravieţuim cum putem, să avem grijă de pacienţi, să avem grjă de noi şi de echipa din cabinet, să avem grijă de apropiaţii noştri pentru că este obligatoriu. Nu a interesat pe nimeni nimic. Noi am primit  98 de măşti chirurgicale de la firma e Mag pentru medicii de familie, după care ne-au mai dat încă 12 măşti FP2… şi cam asta a fost tot. În rest… s-a descurcat fiecare medic de familie cum a putut”, a declarat reprezentanta medicilor de familie din judeţul Dâmboviţa, dr. Ileana Dumitrescu.

 

 

 

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro