La Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița… toți salariații vor să fie vaccinați anticovid-19

Tot personalului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița dorește vaccinarea anticovid -19!  Toți cei 13 salariații s-au înscris pe platforma informatică în vederea imunizării, care a început de astăzi cu două persoane.

Restul personalului  va intra la vaccinare de luni, câte doi, pentru a se putea asigura și funcționarea Centrului de Transfuzie Sanguină în același timp. Dr. Iulia Stanciu, șefa centrului ne-a declarat că angajații s-au înscris de bunăvoie, fără a fi obligați de nimeni, și că până la sfârșitul săptămânii viitoare toți salariații vor fi vaccinați.

,, Am intrat pe platformă, a fost greuț să ne înscriem, nu a fost așa ușor să ne înscriem și să găsim locuri, dar începem de astăzi, când sunt programați doi salariați la vaccinare. De luni suntem alți doi, pentru că nu putem să plecăm toți odată.

Cred că pe săptămâna viitoare o să fim toți vaccinați. Cert este faptul  că tot personalul dorește vaccinarea anticovid-19. Nu a fost nimeni obligat, noi vrem să ne vaccinăm, chiar și cei care am făcut Covid – 19.

Numărul total de salariați este de 13 persoane, de fapt noi suntem 11, dar cu personalul de curățenie și șoferul, care sunt pe firme de prestări de servicii, ajungem la 13’’, a declarat dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro