Moara de cereale de la Bio Dapa, magazinul bio din centrul Târgoviştei, este una tradiţională, adusă din Germania pentru dâmboviţeni şi nu numai. Procedeul de măcinare cu pietre a cerealelor este unul natural, care şi-a dovedit eficienţa, fiind folosit încă din cele mai vechi timpuri.
În 5 minute ai 1 kg de făină ecologică
Bio Dapa pune la dispoziţia clienţilor mai multe tipuri de cereale ecologice pentru măcinare: grâu ecologic, grâu spelta ecologic, secară de primă cultură, porumb. Procesul este unul de scurtă durată, în 5 minute fiind măcinat un kg de făină mai fină sau mai grosieră, în funcţie de preferinţele clienţilor. Ea poate fi folosită pentru patiserie, pentru paine, pentru paste etc. Făina măcinată pe loc miroase bine şi dă o aromă deosebită produselor preparate. Mai important este însă că această făină este mai bogată în substanţe nutritive, vitamine şi minerale, necesare organismului, decât făina obişnuită.
Citeşte şi : Învaţă-ţi copilul să mănânce sănătos cu Bio Dapa!