Începe campania de vaccinare pentru copiii de 12-15 ani! Cum și unde se vor putea vaccina copiii

Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat vaccinarea minorilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani cu serul produs de Pfizer –  BioNTech. Vaccinarea se va face la fel ca pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani. Copiii se vor putea vaccina în orice centru sau la orice eveniment de tip maraton de vaccinare, dacă în acel loc imunizarea se face cu serul Pfizer.

Coordonatorul campaniei de Vaccinare din România, Valeriu Gheorghiță, a declarat că urmează să fie traduse în limba română toate documentele primite de la Comisia Europeană care privesc procedura de vaccinare și aprobarea oficială a acesteia. Medicul spune că se lucrează în acest moment la optimizarea platformei de programare în așa fel încât părinții să-și poată programa copiii din contul propriu. Potrivit declarațiilor medicului Valeriu Gheorghiță, programările pot începe din data de luni, 31 mai.

 

Până în acest moment, în România, au fost vaccinate 4,3 milioane de persoane în aproximativ 5 luni de campanie, iar coordonatorul ia în considerare mai multe posibilități prin care să ducă vaccinul și la cei care nu s-au putut deplasa până acum, dar care își doresc să se imunizeze.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro