Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Hymarco Clinique a adus în Târgovişte un terapeut turc cu mâini de aur

Memet Ali Ergin a ajuns la Târgovişte condus de dorinţa de a ajuta oamenii. Face masaj terapeutic la Clinica Hymarco din spatele Primăriei Târgovişte de aproape o lună, dar nu a reuşit să viziteze oraşul, despre care nu ştie nimic, pentru că oamenii sunt cei care îl interesează. “La Jupiter, în vară, am cunoscut o târgovişteancă ce avea dureri la gât. Doctorii nu ştiau unde este problema, iar eu am făcut-o bine. Ea mi-a propus să vin la Târgovişte pentru a-i ajuta şi pe alţii. Nu am putut să spun nu. Încerc să fac ceva pentru oamenii de aici. Nu am avut timp să vizitez oraşul”, povesteşte Ali.

“Folosesc tot ce am învăţat să ajut pe cel care vine la mine”

El a început să studieze singur masajul şi fizioterapia, iar în prezent stăpâneşte multe tehnici de masaj terapeutic. “Mulţi oameni au nevoie de ajutor şi nu au mulţi bani să umble prin spitale, iar eu vreau să-i ajut. Când fac masaj şi ajut pe cineva mă simt bine şi asta este important pentru mine. Practic un masaj mixt. Folosesc tot ce am învăţat să ajut pe cel care vine la mine. Folosesc pentru fiecare pacient tehnicile de care are nevoie pentru a se face bine”, spune terapeutul, care are un salon în Bucureşti.

“Masajul înseamnă energie, iar oamenii au nevoie de energie bună”

Timpul alocat şi numărul sedinţelor de masaj variază în funcţie de problema tratată. “Masajul înseamnă energie, iar oamenii au nevoie de energie bună. Pentru că e numit masaj terapeutic, oamenii cred că trebuie să aibă probleme, să sufere de ceva ca să vină aici. Eu pot să ajut atât în cazul durerilor musculare, cât şi în cazul unor probleme la diferite organe sau împotriva stresului. Toată lumea ar trebui să profite de beneficiile unui masaj bun”, este de părere Ali, care poate îndruma pacienţii şi spre alte specialităţi medicale, pentru recuperare. “Cine are grijă de corpul său, de propria persoană, vine la masaj. Dacă sunt probleme de altă natură, îi spun unde să se ducă. Dacă totul e bine, îi spun să meargă acasă”, spune zâmbind terapeutul.

Opinia unui pacient: “Se simte că este priceput”

Ali are deja clienţi fideli în Târgovişte, unde vine la cabinetul din cadrul Hymarco Clinique duminica şi lunea. Între aceştia se numără şi Marius Colan, care ne-a împărtăşit părerea sa. “Am încredere că masajul terapeutic este cea mai indicată metodă de terapie. Am mai făcut de-a lungul timpului şi cu alţi terapeuţi şi de aceea îl apreciez pe Ali. Se simte că este priceput. Probabil ştie mai multe tehnici, înţelege mai bine problema pacientului”, ne-a mărturisit Marius Colan.

Pentru detalii şi programări, cei interesaţi au la dispoziţie numărul de telefon 0374 903 000.

Distribuie:

One thought on “Hymarco Clinique a adus în Târgovişte un terapeut turc cu mâini de aur

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media