Farmaciile Hyperici au soluţia pentru piele, păr şi unghii mai frumoase

“Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată”, spunea Octavian Paler. Doamnele şi domnişoarele trebuie să se bucure de frumuseţe acum şi să-şi trăiască vârsta la maximul posibil Astfel, farmaciile Hyperici din Dâmboviţa pun la dispoziţie produse pe bază de substanţe active din plante, vitamine, substanţe minerale şi microelemente combinate în conformitate cu ultimele noutăţi ştiinţifice, menite să le ajute organismul în lupta cu factorii nocivi externi şi interni şi să aducă un plus de sănătate şi frumuseţe dâmboviţencelor.

Carmen Holban, director asociat HypericiFarm: “Recomandăm două tratamente care vin în ajutorul doamnelor şi domnişoarelor, uşor de administrat şi cu efecte multiple. Unul vizează pielea, părul şi unghiile şi este o combinaţie de acid hialuronic, extract de rodie, argilă şi Zinc, vitamina A şi biotină pentru piele, alături de Zinc pentru păr şi unghii, un produs cu acţiune extrem de importantă pentru păr, piele şi unghii. Celălalt produs conţine biotină şi Zinc pentru menţinerea sănătăţii părului şi cupru pentru pigmentarea normală a părului, fiind adresat persoanelor care doresc rezistenţă şi strălucire sporite doar pentru păr, pentru că au constatat că nu au probleme cu pielea şi cu unghiile.”

Cele două tratamente se administrează pentru perioade de minim 2 luni, de două ori pe an. Mai multe informaţii se obţin în farmaciile Hyperici din judeţ, unde specialiştii aşteaptă pacienţii cu cele mai bune recomandări.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro