Dâmbovița: Vaccinare antigripală gratuită în cabinetele medicilor de familie, fără nicio condiție de vârstă sau de boală!

Aproape un milion de doze de vaccin antigripal se găsește în momentul de față în cabinetele medicilor de familie din toată țara! Cetățenii care doresc să se vaccineze antigripal gratuit nu trebuie să facă altceva decât să  se adreseze medicului de familie.

Dr. Ileana Dumitrescu, președintele Asociației Medicilor de Familie din județul Dâmbovița susține că pauza între vaccinul antigripal și vaccinul anticovid -19 trebuie să fie de o lună de zile… Asta înseamnă că persoanele care oricum nu intră acum la vaccinarea anticovid-19,  pentru că aceste doze sunt totuși limitate, se pot imuniza antigripal, mai ales că specialiștii se așteaptă la apariția infecțiilor respiratorii gripale.

,,Toți cei care nu s-au vaccinat antigripal se pot vaccina gratuit la cabinetele medicilor de familie. Pauza între vaccinul antigripal și vaccinul anticovid -19 trebuie să fie de o lună de zile. Oricum sunt persoane care nu intră acum la vaccinarea anticovid-19, o să mai treacă o lună – două…. până când le vine rândul. Aceștia se pot vaccina antigripal.

Gândiți-vă că s-a schimbat vremea, s-a răcit și or să apară și infecțiile respiratorii gripale. Deci oamenii se pot adresa medicilor de familie pentru vaccinarea antigripală gratuită. Nu mai contează vârsta, oricine dorește să se vaccineze antigripal, cu vârsta peste 3 ani, se poate vaccina gratuit la medicul de familie’’, a declarat dr. Ileana Dumitrescu, președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița.

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro