Dâmbovița: Medicii de familie au primit peste 50% din vaccinurile antigripale solicitate

Încă o tranșă de vaccinuri antigripale a sosit în urmă cu puțin timp în cabinetele medicilor de familie din județul Dâmbovița! Unele cabinete medicale mai dispun încă de vaccinuri antigripale și îi așteaptă pe asigurații din grupele de risc să vină la imunizare.

Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu susține că, la nivel de județ, s-a primit până acum peste 50% din cât s-a solicitat, în funcție de cât a cerut fiecare medic de familie. Reprezentanta medicilor de familie din județ nu are cunoștință, în momentul de față, dacă va mai exista și o altă tranșă de vaccinuri antigripale.

,,A mai venit o serie de vaccinuri antigripale. La mine cererea de vaccinuri a fost mai mare decât oferta. Acum mai am câteva doze, eu sper să nu ne apuce Crăciunul cu ele, pentru că acum știți cum este, omul se pregătește de sărbători, iese mai puțin sau mai degrabă își face cumpărăturile… Perioada optimă de vaccinare nu a trecut, în mod normal pe prospect scrie că se pot face până în iunie 2021, dar atunci nu o să mai fie gripă.

Deci, omul se poate vaccina și azi și mâine și pe 31 decembrie și pe 5 ianuarie… și în continuare tot așa, fiecare cum găsește și cum dorește, pentru că până la urmă este voință. În general, noi medicii de familie din județul Dâmbovița am primit mai mult de 50% din ceea ce am cerut, probabil că aceasta este media pentru toată lumea, pentru toți pacienții, dar sigur că este și în funcție de cât a cerut fiecare medic de familie. Nu știu dacă vom mai primi încă o tranșă  ’’, a declarat dr. Ileana Dumitrescu, președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro