Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Campanie dermatologică la Hymarco: Peeling facial și microdermabraziune, pentru frumusetea pielii

Frumusețea este cea mai de preț armă a unei femei. Primul lucru pe care  îl observă oricine atunci când privește o reprezentantă a sexului frumos este, în mod evident, tenul. De aceea, îngrijirea feței este extrem de importantă, cu precădere în sezonul rece, atunci când, din cauza temperaturilor scăzute și a vântului, tenul necesită o mai mare atenție, din partea voastră, doamnelor și domnișoarelor.

În sprijinul celor care vor să fie întotdeauna apreciate, pun preț pe imaginea lor și vor să aibă o piele sănătoasă, Clinica Hymarco vine cu o campanie dermatologică inițiată special pentru acest sezon.

Micordermabraziunea –  este o metodă nouă în Dâmbovița, ce constă într-o metodă de curăţare non-invazivă a epidermei, cu ajutorul cristalelor de diamant care îndepărtează impurităţile şi celulele moarte, ajutând astfel la îmbunătăţirea aspectului şi texturii tenului.

Procedura se realizează cu un aparat special și ultraperformant ce combină abraziunea blândă cu aspiraţia pentru îndepărtarea stratului de celule moarte, fiind o procedură de exfoliere şi întinerire. Rezultatele sunt: reducerea cicatricelor postacneice minore, îndepărtarea ridurilor fine, întinerirea pielii, tratarea acneei, pigmentărilor inestetice cauzate de soare, conferă fermitate pielii, îmbunătăţirea elasticităţii pielii, eliminarea semnelor şi petelor roşii. Îndepărtarea punctelor negre, închiderea porilor dilataţi, conferirea de luminozitate şi un aspect revigorat tenului.

Consultația cu medicul specialist dermatolog este GRATUITĂ, iar o ședință costă 80 de lei. Dacă vă sunt necesare mai multe intervenții, Clinica Hymarco vă oferă un pachet ce conține 4 ședințe, prețul său fiind de 240 de lei. 

Tratamentul nu necesită perioadă de recuperare și nu este dureros.

De asemenea, o altă modalitate de a avea grijă de tenul dumneavoastră, în această toamnă, o reprezintă peelingul facial, realizat cu produse fabricate în laboratoarele proprii. Clinica Hymarco este singura din  județ care deține suportul logistic și uman de a realiza acest lucru.

Mai exact, dacă vreți să scăpați de acnee, riduri, pete inestetice sau aveți porii dilatați, procedura pe care vi-o propunem vă poate ajuta!

În funcție de problemele cu care se confruntă tenul dumneavoastră, peelingul poate fi de trei feluri: superficial, mediu și profund. Cel mai cerut dintre acestea este peelingul superficial, ce implică minimum 4 ședințe, la un interval de două săptămâni. Pentru cel mediu, în schimb, aveți nevoie tot de 4 ședințe, dar la un interval de o lună.

Clinica Hymarco oferă și pentru peeling o consultație GRATUITĂ cu medicul dermatolog. Prețul unei ședințe este de 100 de lei, iar pachetul de 4 costă 320 de lei.

În urma intervențiilor, specialistul vă recomandă creme pe care să le puteți folosi și acasă, în perioada de recuperare.

Mai multe detalii şi programări se obţin la telefon 0374 903 000, 0740 104 000, pe email: [email protected] sau pe facebook, la Hymarco Clinique.

Rezultatele se vor vedea cu ochiul liber!

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media