Cabinetul doctorului Andrei Tomescu, dotat cu cel mai performant Ecograf 4D din regiune

Dâmboviţencele, şi nu numai, pot beneficia de investigaţii medicale specializate, la cele mai înalte standarde europene, chiar la Târgovişte. Cabinetul de obstetrică şi ginecologie al medicului Andrei Tomescu a fost dotat cu un Ecograf 4D – Voluson S6, pe o platformă din 2015. Aparatul de înaltă calitate este singurul din regiunea Sud Muntenia, excepţie făcând câteva clinici din capitală. Cu ajutorul Ecografui 4D se poate investiga tot ce ţine de sfera ginecologiei şi obstetricii, aparatul având sondă abdominală, sondă vaginală şi doppler color.

Varianta Egografului 4D Voluson S6 creşte viteza, calitatea și consistența evaluărilor de obstetrică si ginecologie, timpului necesar pentru a efectua, analiza și un raport privind examenele fiind mult redus. Instrumentul permite extinderea analizelor în noi zone clinice, dar şi efectuarea de proceduri specializate, la care medicul nu are acces în varianta ecografelor clasice.

Cabinetul de obstetrică şi ginecologie dr. Andrei Tomescu, Târgovişte, pe Bulevardul Castanilor, la parterul blocului 46 (în zona sensului giratoriu de la intersecţia Tudor Vladimirescu, cu  Bulevardul Castanilor), judeţul Dâmboviţa


tel: o245 610091

Program: Luni – Vineri 15: 30 – 18:30; Sâmbătă 9:00 – 12:00.

Oferta se servicii medicale a Cabinetului de obstetrică şi ginecologie dr. Andrei Tomescu cuprinde: consultaţii simple, colposcopie, recoltare Papanicolau în mediu lichid cu determinare HPV, consiliere.

 

tomescu 1tomescu 2

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 6 ganduri despre “Cabinetul doctorului Andrei Tomescu, dotat cu cel mai performant Ecograf 4D din regiune

 • 19 iulie 2017 at 21:34
  Permalink

  Este foarte superficial puteam sa imi pierd viata din cauza lui, banii la cabinet i-a luat si eu m-am ales cu o trompa scoasa si chinuri ca nu prea a avut chef sa se uite cum trebuie la ecograf …

  Reply
 • 28 decembrie 2016 at 12:48
  Permalink

  La ce pret aveti consultatiile???

  Reply
 • 25 septembrie 2015 at 8:26
  Permalink

  ,,domna Camelia” de ce sintetică așa opărită?(asta apropo de nume)

  Reply
 • 23 septembrie 2015 at 19:35
  Permalink

  Profitabil sa fi ginecolog la Spitalul Judetean si , in plus ,si director medical. Asa poti sa-ti iei casa, masina de lux , cabinet, aparatura performanta si concedii exotice.Nici nu stiam ce bine sint salarizatimedicii in Romania.Atunci de ce mai pleaca?

  Reply
  • 23 septembrie 2015 at 22:25
   Permalink

   De ce nu va scrieti numele ? daca stiti atatea lucruri despre dr.Tomescu inclusiv unde isi face concediile , cu siguranta nu sunteti doar ,,un om”…..sunteti doar (inca)unul dintre cei care mor de grija altuia …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca