Ai nevoie de un medic pediatru bun? Hymarco Clinique din Târgovişte îţi vine în ajutor

Un medic pediatru trebuie să fie un sprijin pentru părinţi, cu atât mai important în primii ani de viaţă ai copilului, atunci când cel mic nu poate comunica ce i se întâmplă, iar părinţii au nevoie de tot suportul. Astfel că relaţia cu medicul pediatru trebuie să fie una bazată pe încredere şi respect, căci el va oferi mămicii toate informaţiile şi sfaturile avizate de care are nevoie în creşterea copilului.

Hymarco Clinique, aflată în spatele Primăriei Târgovişte, are între specialităţile cu care vine în întâmpinarea dâmboviţenilor şi pediatrie.

Cum alegi un medic pediatru? Atuuri pentru Hymarco Clinique din Târgovişte

Reputaţia şi recomandările apropiaţilor sunt desigur primul pas în a găsi un medic pediatru bun. Sunt însă şi alte aspecte de care trebuie ţinut cont.

De exemplu atmosfera de la cabinet, care trebuie să fie primitoare, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Este vorba de locul în care părinţii merg adesea cu puiuţii lor, de aceea trebuie să fie curat, în ordine şi atrăgător pentru copii, ca ei să se simtă în largul lor – mobilier pentru copii, jucării etc.

La fel de importantă este disponibilitatea personalului, drept pentru care clinicile particulare iau tot mai mult teren în faţa spitalelor de stat. Se evită aglomeraţia, se respectă programările, se acordă mai mult interes cazului.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit avantajul serviciilor medicale de care pot beneficia pacienţii. La Hymarco Clinique din Târgovişte medicul pediatru are la dispoziţie aparatură de ultimă generaţie şi, la nevoie, sfaturile doctorilor de alte specialităţi care au cabinet în clinică, fără a pune părinţii pe drumuri. În plus, la parterul clinicii se află farmacia Hyperici, de unde părinţii pot procura în cel mai scurt timp tratamentele recomandate.

Încă un avantaj îl reprezintă posibilitatea de a beneficia de promoţii şi reduceri la serviciile oferite. Pentru detalii despre ofertele Hymarco Clinique sau pentru programări, cei interesaţi pot suna la 0374.903.000.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro