Florin Popescu, vicepreședinte PDL: apel către prim-ministrul României

Comunicat de presă

După greva de la CFR, protestul de la Tarom vine să atragă din nou atenția asupra haosului de la Ministerul Transporturilor. În acest context, revin cu solicitarea adresată prim-ministrului României, dl. Victor Ponta, privind demiterea  de urgență a ministrului Relu Fenechiu.

Consider că dl. Relu Fenechiu, un ministru controversat, cercetat penal în celebrul dosar ”Transformatorul” alături de un bulibașă specializat în afaceri dubioase cu fier vechi, un ministru nominalizat în deja celebrul raport MCV, nu poate fi un bun administrator al unei părți importante din averea statului român. Cu atâ mai mult cu cât, urmare a deciziei de ieri a CSAT, compania CFR Marfă urmează a fi privatizată. Ori, a demara procedura de privatizare cu un ministru inculpat pentru escrocherii care au păgubit statul român cu milioane de euro, este ca și cum am pune lupul paznic la oi.

Nu putem permite o întoarcere în timp, în perioada 2000-2004, când ”privatizările” însemnau faliment și concedierea angajaților, iar întreprinderile erau tăiate și vândute, bucată cu buctă, la fier vechi, cu beneficii colosale pentru ”investitorii” atent selecționați de echipa din jurul lui Adrian Năstase. Pentru ca procesul de privatizare să se desfășoare corect și eficient, este nevoie de profesionalism, bună credință și credibilitate, atuuri care, din păcate, îi lipsesc d-lui Fenechiu.

Pentru că în joc sunt credibilitatea Guvernului în plan extern, dar și zeci de mii de locuri de muncă, fac apel la prim-ministrul Victor Ponta, de a cărui bună-credință nu mă îndoiesc, să-l demită pe dl. Relu Fenechiu. De asemenea, îi sugerez premierului să numească în fruntea Ministerului Transporturilor un profesionist, capabil să gestioneze situația dificilă în care se află companiile din domeniu.

Dep. Florin Popescu

Vicepreședinte PDL

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro