VIDEO: Imagini de la accidentul în care a fost implicat fostul premier Dacian Cioloş

Fostul premier Dacian Cioloş s-a aflat, ieri, într-o vizită pe care a dorit-o discretă, în comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, unde Arctic constrieşte o nouă fabrică pentru producţia de maşini de spălat.  În august 2016, Guvernul Cioloş acorda companiei un ajutor de stat  de 163,2 milioane lei, cea mai mare subvenţie aprobată în 2016. Arctic solicitase 178 de milioane pentru construcţia acestei fabrici. Construcţia a început în luna iunie.

La plecare, maşina în care se afla Cioloş şi soţia sa a fost lovită de un şofer târgoviştean care a circulat cu viteză şi nu a păstrat distanţa în mers. Maşina acestuia a suferit daune importante, iar în urma impactului s-au deschis airbag-urile.  Şoţii Cioloş, au sărit în ajutorul şoferului panicaţi de faptul că maşina târgovişteanului ar putea lua foc. Nici Dacian Cioloş, nici soţia acestuia nu au fost răniţi în accident.

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “VIDEO: Imagini de la accidentul în care a fost implicat fostul premier Dacian Cioloş

 • 8 septembrie 2017 at 19:40
  Permalink

  Si cat s-a mai laudat PSD -ul din Dambovita cu investitia turcilor de la Artic de la Ulmi. Si cand te gandesti ca noi dambovitenii ar trebui sa multumim tehnicratilor din guvernul Ciolos pentru sprijinul financiar pe care l-a primit o firma, cel mau mare exportator din judetul Dambovita, ca sa se dezvolte. Decat ajutoare sociale pentru toti neavenitii mai bine un sprijin de stat pentru creerea de locuri de munca intr-un judet de care toti si-au batut joc, pundand pe butuci toata industria, pe care unii mai batrani, prin munca lor, au ridicat-o.

  Reply
 • 8 septembrie 2017 at 15:20
  Permalink

  Ai uitat insa sa analizezi vanzarea COS Targoviste si a UPETului (si nu numai) de stimabilii carora le duci grija. Totusi nu poti compara un ajutor de stat cu vanzarea unui combinat pe nimic.

  Reply
 • 8 septembrie 2017 at 14:13
  Permalink

  Pe Tariceanu sau altul ii intreaba DNA ul cum a vandut Petrom ul pe bani dar pe Ciolos nu il intraba nimeni de ce a dat atatia bani degeaba turcilor , cand la buget fluiera vantul. Asta inseamna sa fii pe ghiara cu DNA ul.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro